Buis en plaat

BOSCH is specialist in lichte constructies uit buis en plaat. Wij produceren klantspecifiek. Wij begrijpen uw wensen met betrekking tot kwaliteit, snelheid en leverbetrouwbaarheid. Bij ons geldt: afspraak is afspraak.

Lees verder

Winkelinrichting - Interieurbouw

BOSCH Metaal is specialist in toeleveringen aan interieurbouw en winkelinrichting. Wij verstaan uw eisen op gebied van kwaliteit, snelhied en betrouwbaarheid. Daarom produceren wij snel, vakkundig en flexibel.

Lees verder

Toelevering

Zoekt u een partner voor toeleverdelen in staal of roestvast staal? Dan hebt u aan BOSCH u een uitstekende partner. Met ons moderne machinepark produceren wij snel en vakkundig. Lasersnijden, ponsen, lassen, poedercoaten en samenstellen of assembleren is ons vakgebied. Engineering en prototyping is onderdeel van wat wij bieden.

Lees verder

Meer dan Metaal

Naast specialist in constructies uit buis en plaat is ons bedrijf bekend op een ander vakgebied: scharnieren. We zijn bekend vanwege onze scharnieren, pianoscharnieren en laspaumellen. Ook hier gelden dezelfde kernwaarden: kwaliteit, klantspecifiek, snelle en betrouwbare leveringen. Meer over scharnieren vindt u op de speciale website van BOSCH Scharnieren (link).

Lees verder